fbpx

תבשיל קינואה, עדשים וירוקים

תבשיל קינואה עדשים וירוקים

רוצים להיות אלה שמביאים את המנה שגונבת את ההצגה ו… הכי בריאה!!

וכן, גם הכי קלה להכנה😁

קינואה, עדשים שחורות ועלים ירוקים. מווושלם.

מבטיחה שלא ישאר למחר בצהריים כי כל האורחים פשוט אכלו הכככּל.

מה צריך?

כוס קינואה

עדשים (אני השתמשתי במונבטות)

2 בצלים

צרור כוסברה

חופן שמיר

תבלינים לפי הטעם

ממליצה מאוד על ג'ינג'ר, קארי, מלח הימליה ופלפל שחור.

 

אופן הכנה

מכינים את הקינואה (כוס קינואה בסיר עם מים רותחים, מבשלים עד שנפתחת ומסננים).

בנתיים מטגנים את הבצל עם שמן זית (הבצל חתוך לקוביות קטנות)

לאחר שמזהיב

מוסיפים את התבלינים ואז את העדשים.

מערבבים יחד

ומוסיפים את הקינואה המבושלת

לבסוף מערבבים עם הכוסברה והשמי הקצוצים.

ו…. זהו!!!

קלללל

בתיאבון