מוס שוקולד טבעוני
קינוח שמתאים לכככככל אירוע. ארוחה חלבית, בשרית, לילית או סתם כשבא משהו מתוק ועדיין להרגיש טוב עם עצמי.
כמובן וכרגיל 5 דקות עבודה
וכל האורחים יהיו מאוד מרוצים.
מצרכים:
800 ג' קרם קוקוס מעל 27% שומן.
4 חפיסות שוקולד מריר איכותי מע 70% קקאו.
תוספות (לא חובה, גם בלי הוא ממש מושלם)
שבבי קוקוס
תותים
קוביות אננס – לאמיצים.
אופן הכנה:
מחממים את קרם הקוקוס על אש קטנה עד שמגיע לרתיחה.
מוסיפים את השוקולד (שבור לקוביות)
מערבבים עד שמתקבלת תמיסה אחידה.
ממלאים כוסיות קטנות.
שומרים במקרר או במקפיא.
אם שומרים במקפיא – כדאי להעביר למקרר לפחות שעתיים לפני ההגשה.
את התותים/שבבי הקוקוס מפזרים מעל לפני הגשה.
