fbpx

קרקרים

קרקרים

תמיד טוב שיש קרקרים לקחת לדרך, עם הקפה או עם ממרח כתוספת לסלט בארוחת הערב.

מצרכים:

כוס שבולת שועל (מהסוג הגדול)

כוס קמח שיפון מלא/כסמין מלא/כוסמת ירוקה (לאופציה ללא גלוטן)

כום וחצי מים פושרים

כוס וחצי זרעי חמניה/דלעת, שומשום.

תיבול: חצי כפית מלח דק (רצוי אטלנטי) וחצי כפית זעתר.

אופן ההכנה:

מערבבים את השיבולת שועל עם הקמח, מוסיפים מים ומשרים למשך שעה.

לאחר שעה מוסיפים את שאר המצרכים.

את הבלילה שי לפזר על תבנית באופן שווה וכמה שיותר דק.

מחממים תנור ל- 180 מעלות  ומכניסים את התבנית למשך 10 דקות, מוציאים, חותכים את הבלילה לריבועים ומכניסים לעוד 30 דקות.