קציצות צמחוניות/טבעוניות
קציצות צמחוניות/טבעוניות,
טעימות, עשירות בחלבון וקלות להכנה (כמו תמיד)
רכיבים:
2 בצלים בינוניים
חבילת עלי תרד טריים שטופים וחתוכים
450 ג טופו קשה (חבילה וחצי) מגורד בפומפייה.
2 קישואים מגוררים לאחר שהוציאו את המיץ
2 ביצים/רבע כוס קמח חומוס
תבלינים
גינגר, קארי, מלח, פלפל שחור.
אופן הכנה:
מטגנים את הבצלים עד הזהבה.
מוסיפים את עלי התרד מערבבים יחד 3-4 דקות.
מוסיפים את הטופו
ואת הקישוא.
מערבבים הכל על אש נמוכה.
מוסיפים את התבלינים.
מקררים.
מחממים תנור ל 180 מעלות.
מוסיפים את הביצים/קמח חומוס.
משמנים תבנית אפייה.
יוצרים קציצות עם הידיים.
לתנור עד שמשחים.
בתיאבון🌿
