פשטידת קישואים וטופו
בואו נדבר קצת על קישוא,
שייך למשפחת הדלועים,
דל קלוריות, עשיר בסיבים מסיסים (כך שיכול להקל על יציאות), יש בו מגנזיום, אשלגן, חומצה פולית…
בקיצור, ממליצה לשלב אותו, הוא גם משתלב בהרבה מאכלים בקלות רבה.
אז הנה מתכון לפשטידת קישואים וטופו, עם טוויסט בטעם.
מצרכים:
4-5 קישואים מגרדים בפומפיה.
חבילת טופו קשה.
2 ביצים (רצוי חופש אורגני)
תבלינים
כף גינגר
2-3 כפיות של ממרח עגבניות מיובשות
כפית אורגנו
מלח, פלפל לפי הרגש…
אופן הכנה
מחממים את התנור ל 180 מעלות.
מגרדים את הקישואים בפומפיה
מגירים את הנוזלים
מגרדים את הטופו בפומפיה
מוסיפים את שאר החומרים
מערבבים הכל
שמים בתבנית
ולתנור
45 דקות 180 מעלות
