ממרח חומוס עדשים
לא תמיד יש לנו את הזמן להשרות ולבשל חומוס (למרות שגם לזה יש פתרונות), אז הנה מתכון הכי קל ופשוט להכנת ממרח שנראה כמו חומוס, מריח כמו חומוס וטעים כמו חומוס אבל בזמן עבודה קצר.
את גרגרי החומוס מחליפות העדשים הכתומות – שזמן הבישול שלהן הוא פחות מעשר דקות.
מצרכים:
כוס עדשים כתומות
כוס טחינה
צי לימון
תבלינים לפי הטעם.
אופן הכנה:
מרתיחים את העדשים הכתומות עד לריכוך (9 דקות יספיקו)
מסננים
מוסיפים כוס טחינה גולמית
כוס מים (ואז ניתן להוסיף לפי המרקם שאתם אוהבים – סמיך או נוזלי).
חצי לימון סחוט
טוחנים עם בלנדר מוט
מתבלנים – אני אוהבת להוסיף כמון, בהרט ומלח.
ובתיאבון 🙂
