לחם ללא גלוטן (עם אופציה טבעונית) מי שמחפש מתכון ללחם ללא גלוטן, מתאם גם לפסח, אני מכינה אותו כל השנה כי הוא פשוט מוצלח, קל וטעים.קיימת גם אופציה טבעונית (מפורט במתכון). מתכון ללחם שקדים: 2 וחצי כוסות קמח שקדים1/3 כוס שמן זית1 כפית מלח ביצה או 4 כפות קמח עדשים כתומות כאופציה טבעונית3 כפות פסיליום (מייצב, לא חובה)כפית א. אפייה ללא אלומיניוםכוס מים פושריםאפשר להוסיף חופן גרעיני חמניה/שומשום אופן הכנה: מחממים תנור 170 מעלותמערבבים את כל החומריםאופים בערך 45 דקותעד שיוצא קיסם יבש.ממש קל וטעים🌸